Delgado Design wekt meubels tot leven

Maatwerkmeubels voor iedereen

Er zijn in essentie drie redenen waarom u voor een maatwerk meubel kiest. In de eerste plaats biedt maatwerk uitkomst wanneer u een niet-standaardruimte wilt voorzien van een passende kast of opslagruimte. Ten tweede kunt u hele specifieke elementen laten verwerken die uw meubel iets eigens geven, iets unieks. En ten slotte biedt maatwerk de gelegenheid bij uitstek om een multifunctioneel ontwerp te maken, zodat u nog efficiënter gebruik kunt maken van de ruimte.

Ik heb een vraag over maatwerkmeubelen

Maximaal gebruik van de ruimte

Schuine elementen, rondingen of afwijkingen in de maat van uw ruimte. Reden genoeg om een maatwerk kast of meubel te overwegen. Delgado Design biedt u oplossingen waarmee u optimaal gebruik maakt van de omgeving. Wij denken goed over alle aspecten na, waardoor uw vertrek direct ruimer aanvoelt, beter toegankelijk is of meer licht doorlaat.

Neem contact met ons op

Vele opties door toegespitst advies

Overweegt u een maatwerk meubel, dan komt een van de vakmensen van Delgado Design bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te inventariseren. U heeft een ruime keuze uit verschillende soorten materialen, kleuren en uiteraard vormen van het toekomstige meubel. Denk ook aan lade-componenten, sluitsystemen, vitrines, displays, balies en andere elementen. Op elk meubel is verlichting aan te sluiten.

Uw eigen finishing touch

Is het ontwerp bijna af, dan kunt u ook nog overwegen of u persoonijke elementen wilt toevoegen. Een familiewapen bijvoorbeeld, of een bepaalde soort bekleding die u mooi vindt. Delgado Design kan u talloze mogelijkheden bieden, voor elke stijl en elke smaak.

Kies bij Delgado Design uit de volgende materialen:

  • Massief hout of plaatmateriaal
  • Kunststof
  • Diverse soorten metalen
  • Verschillende steensoorten
  • Luxe stofsoorten of leer
  • Printwerk
  • Fineerwerk
  • Van een maatwerk meubel heeft u een leven lang plezier. Neem nu contact op met Delgado Design. U kunt ons telefonisch bereiken op 06 - 122 062 48, een e-mail sturen of het contactformulier invullen en dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.